Wednesday, August 12, 2009

ntah lah..

semalam tak post n3 pon, coz busy lah..tak sempat nak godek2..juz petang smlm ada makan cempedak goreng..wah my fav eva..huhu..even tekak still sakit n gatal2, tak kire nak mamam jugak..huhu..argh...busan tahap gaban nih..keje ada..tp ntahlah..hahha..lately, always feel sleepy..dun know why, but it's not 'bout ehem..ehem..one of my ex housemate juhaida da confirm pregnant..wahh.sure best..so skang dia tgh moody..hehhe..beselah tuh..bile laks time aku nih..tak pe..rezeki ada di mana2.eh, silap..rezeki tak kan ke mana..best jer tgk org pregnant..i'm juz wondering, knp still ada women yang taknak kwen..juz b'coz they said masa nak labour baby tuh, sakit yang teramat sangat..ala standard lah tuh..da nama sakit..lagipon, ALLAH da cakap, kalo ibu2 yang meninggal semasa melahirkan bayi nya, akan terus dihantar ke syurga..semua dosa2 nya terampun..tapi bagi yang sah jer lah..huhu..ish, banyak pot pet laks..huhu..yer lah..tak de gambor nak post..

SUDAHNYER...

No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets