Saturday, August 8, 2009

weekend at office..

today's sat but i'm at my office to do my work..huhuhu..banyak giler..juz now bukak emel, tgk der emel dr bos kate cuti da whole week..heehhe..ape lagik..tanduk tumbuh kat kepala lah..tak kisahlah..arghhhhh..tensen dah nih..kene keje plak..baru nak rehat..tapi tak pe..leh claim ot..tp tanak claim duit..bek calim cuti..huhhu..ish..still tak chat lah..always sick..nak buat macam mane..da imune badan tak ok..makan lah ubat ape pon, sakit yang tak boleh nak baik dah..bergantung apda ubat jer skunk nih..act, tak larat nak gi office, semalam pon da demam, badan panas, batuk lagik sampai sesak nafas..if dah takde nanti, u'll miss me tak?sure tak..haha..ape yang da merapu nih..tak pe lah..juz if aku der wat salah ngan korang sumer, mintak ampun ek..kita tak tau bile masa kita..

SUDAHNYERR..

2 comments:

  1. zura..dh g check??dh factor H1N1 je..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hai..leh kenal???

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets