Friday, September 18, 2009

lame giler tak update blog

uish..lame giler tak update blog nih..manyak kilija lorr..

1. skunk tgh busy sesi pemindahan tempat kat opis, so kene kemas fail, itu ini..PT jer yang buat..yang banyak keje..

2. tak bape chat lah lately..ntah..ngandung kot..amin..

3. bajet raya terlebih sudah..bukan habes kat baju raya..tp kat umah, maklumlah skang da dok kat umah sendiri ngan hubby, so banyak nak kene beli tok raya nih..beli set balang kuih raya, jag, barang2 dapur, lain2 l;ah..tv, katil, peti ais, mesin basuh tu sumer da ada..my hubby masuk umah cuci kaki jer...heheh..

4. best nyer jadi isteri nih..dalam bulan puasa nih lah banyak sangat pahala utk isteri..kalo bangun sahur beri suami makan dapat pahala, masak atau sediakan makanan berbuka puasa pon dapat pahala, best nyer..nikmat betul hadiah dari ALLAH..tak sama nikmat nyer dapat hadiah sebentuk cincin berlian..

5. pa lagi nak merapu nih...

6. selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua followers.hope korang sumer berbahagia di samping orang tersayang..

7. last but not least..hari ni amek half day jer..huhuhu..sejuk nak mampos kat opis nih..busan pon ada..

k lah.. daaaa..

sudahnyer..

4 comments:

  1. alhamdulillah if ngandung.. selamat hari raya ok.. kje kat putrajaya gak eh? parcel bape?

    ReplyDelete
  2. TQ follow my blog..Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin..

    i followwwwww...

    ReplyDelete
  3. geng,
    gua nak ajak lu dtg lepak blg gua.Rilek rilek beb.
    selambe..

    ReplyDelete
  4. fhad: kompleks c..JPA
    MEtamorphis boy: tak bleh follow slalu..thanks follow mine too
    fdausamad: bleh..jap gi sy follow ek..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets