Thursday, October 15, 2009

erti cinta sejati..

n3 nih khas untuk mr hunky:-
Ia mengerti apa yang tidak di jelaskan ,
Ia mendengar apa yang tidak di bicarakan ,
Ia melihat apa yang tidak di perlihatkan,
Dan ia merasakan apa yang tidak diungkapkan ,
Itulah hakikat CINTA sejati ,
Kerana CINTA sejati tumbuh dan berkembang dari hati
Dan selalu bersemayam dalam hati yang penuh keihlasan

5 comments:

  1. not bad, not bad,
    that's exactly the thing I wanted to say through that Malay poem in my blog.

    =)
    you got it... TEPAT!

    ReplyDelete
  2. see da leg lah..kuang..kuang..kuang...
    amacam??sok tak bleh nak post n3, coz nak berjalan ke kedah..hehe..sepupu kawen..so next week lah baru post poem baru..

    ReplyDelete
  3. Tu la. Sama la kita. Esok dah nak start kerja kat tempat kerja baru. So maybe after that.
    Jap2 nak tgk poem2 lain.

    ReplyDelete
  4. aik??sbelum nih wat ape?skang??

    ReplyDelete
  5. Sama je buat Marketing.

    Tapi sekarang tempat kerja baru.
    Tu yg kena buat medical check up semua tu.

    Minggu ni Cuti la, that's why banyak free time. =D
    Esok first day. Ntah kenapa dia buat first day hari Jumaat saya pun tak tau.

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets