Tuesday, October 13, 2009

HARI MENGGEMUKKAN BADAN LAGIK..

salam ya allz..
hr nih aku ada perhimpunan bulanan bahagian aku bersekali ngan majlis raya..so mmg banyak hidangan makan.lagi plak bulan nih sektor aku yg host.antara juadah yg disediakan:-

1. lemang dan rendang daging - marbeles
2. laksa penang - tak sempat amek, da abes..paling awal abes
3. soto - sempat gak lah merasa beger begedil..hehe
4. sate ngan nasi lemak - pon marbeles
5. kuih2 raya - same gak..

walaupon badan aku kecik, tp selera plak hari nih..ehheh..sebab pakai baju raya kot..huhuhu..
lagipon, aku ada petua kalo gi makan buffet ker, majlis2 macam nih kan.mase nak makan bace bismillah.(takkan tu tak tau - bg yg muslim) pastu niat dlm ati, makan ni bukan utk kenyang, tp utk habeskan makanan yg berlebihan, kang membazir dah jadik besfren setan..hehehe..tak caye???cube dulu..baru tau..mgu nih last org buat open house nih, korang try lah..kalo tak menjadik..jgn salahkan ibu mengandung..huhuhu

No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets