Monday, October 12, 2009

KENAPE AKU KENE PENDAMKAN???

salam sumer..n3 kali ni ada rasa cam tak puas hati jer bunyi yer kan.aku pon rasa macam tu..yerlah, dahlah aku yg buat..serius sket cik ooi..eh pasan jer "cik" lagik..hehe..k lah..
kekadang aku rasa knp dunia nih tak adil..tp knp aku perlu salahkan dunia?bukanker itu namanya takdir?hurm..aku ckp KENAPE AKU KENE PENDAMKAN? yer lah, kadang2 kite terpaksa memendamkan perasaan kita untuk menjaga hati dan kepentingan orang lain.knp?? yang KENAPE tu lah yang aku dok runsingkan..tp kan, kalo aku terlalu memendamkan, kang bersarang dlm nih, dahlah berasrang siap berlumut lagik..ha..time tu kalo jadik ape2 yg buruk jgn lah baru nak kate, knp tak ckp awal2..knp tu, knp nih??. argh!!!!!!!!!!..tensen alh..kang bila dah luah kate aku kurang ajar, tak reti hormat orang lah, itu lah ini lah..siap leh kate aku nih pemberontak..eiiii..tp tak pe..seb bek my hubby yang chubby tu slalu pujuk aku..tp kdg2 kene jugak..tgk time..timerz tak betul weng lah sket..hehe..kesian aku..huhhu..isk isk..sob..sob..sob..da nangis da nih..eh, malas lah aku nak taip n3 pnjang..kalo korang lah kan, ape korang nak buat kalo korang ada kat tpt aku???nak pendam or luah??tp ape plak side effect yg aku dpt..kang tak pasal2 dpt penerajang..mampoos aku!!

8 comments:

  1. salam..

    Ku pendam sebuah perasaan ini.
    Agar dia mengerti
    Bahawa ada insan yang sedia menanti,
    Dan membahagiakan dirinya kelak nanti,
    Lalu pada mu aku bermohon
    Sampaikanlah kata hati ini padanya,
    Agar dia tahu bahawa ada sekeping hati yang terbiar
    Yang meminta secebis ruang dihatinya untuk berteduh kasih..

    anaklaut

    ReplyDelete
  2. alaaa..msuk telinga knn kuar telinga kiri..takpun manipulate org tuh blik so dat, kite tak skt ht..hehehe..takpun sound je..heh

    ReplyDelete
  3. emm...takleh nak jawab...sbb sy pon ade masalah ni..huhu~

    ReplyDelete
  4. adoiyai cik syaz..heheh(suke suke pendekkan name org) mane nak mintak tolon nih..uwaaaa...

    ReplyDelete
  5. anaklaut: thanks..sob..sob..sob..(terharu jap)

    ReplyDelete
  6. nelly: kalo bleh sound, mmg nak..tp kang tak pasal2 gaduh..bek tak yah..bleh tak buat bodo jer ngan org2 macam tu??hehe

    ReplyDelete
  7. jumpe kt mummy yuyu nye blog.hee..thnks k

    ReplyDelete
  8. Hai Saira =D

    Senang.
    Luah dengan penuh ikhlas, hormat dan sopan.
    Jangan simpan.

    Sila ke blog saya. Ada satu dedication post untuk awak. Moga boleh dijadikan inspirasi buat anda dan suami. =)

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets