Monday, October 26, 2009

LOSER LOSER MAN UNITED!!!

ahhaha..hari nih hari paling bahagia dlm hidup aku coz MANCHESTER UNITED KALAH 0-2 dengan liverpool..heheh...seronok giler aku rase..pastu pagi td mase mak gi keje, hubby aku siap tanggalkan banner MU kat blakang kete..ni perbualan kami pg td..
hubby kaler merah
aku kaler biru (coz aku peminat chelsea)

tak de mood lah nak gi keje
nape plak??
(pastu toleh belakang)
aik, apesal turun kan banner tu?
semak lah..susah nak tgk belakang, tu pasal sy turunkan ..macam tu kemas sikit..
(dia letak banner tu blakang bantal U aku)
yer lah..dah kalah malu lah tu
ne ada...jgn lah..saya tak de mood nih..
sayang, kalo mu kalah, sayang dpt ape??
malu..
kalo mu menang, sayang dapat ape?
kepuasan!!
haah!! kepuasan tu leh tukar jd duit ker?leh bagi amkan ker?leh kenyang ker??
(tunduk manja..tu perkara biasa antr aku n hubby..konon2 majuk lah tu..)
ei sayang nih..yer lah..yer lah..

pastu dlm kete dgr lak hotfm..
tetibe hubby aku sound..

ak alah..da kalah diam2 jer lah..tak yah lah nak kecoh2 bgtau kalah..buat malu kaum MU jer..

aku gelak lagik..kali nih lagik besar..

yang awak marah sangat nape??sayang..sayang...

tu jer lah perbualan antr kami..kang lebih2 aku sound, mau jalan kaki gi keje..hehehe..
ape pendapat korang ttg hal bola nih??

9 comments:

  1. semalam teman zaimi tgk bola, dia sokong liverpool..

    Sakit telinga dengar jeritan2 lelaki2 kat situ yg terlalu taksub layan bola..hehe

    ReplyDelete
  2. aku kdg2 pelik cmne la ko bleh idop dgn laki ko yg tak sama team tu...sbb sepjg yg aku jumpa la, fan MUFC adalah yg paling extrem + fanatik

    tp sumpah mmg best bila team setan kalah!!! kepuasan dia tuuuuu..huiiii tak terungkap dgn kata2 har har harrr (gelak jahat)

    ReplyDelete
  3. gua tumpang 'berbunyik' boleh..???

    game semalam, gua lepak mapley, relax kena nes tarik kurang pedas berbuih meleleh, dengan sorang lagi brader kecik gua, kita pakai baju itam, malas nak sarung jersi nanti panjang cerita.

    berdentam dentum, game yg rabak, mapley bagai nak runtuh... sekali result, MU rebah di pentas impian. Gua start gerak setelah air sudah dibayar oleh seorang Kopper (peminat burung Liver)

    terima kasih Liverpool, it's time to lead the league our way...!!!

    *comment ni gua spare untuk Soccernet atau blog Cik Chelsea, tapi dia tak bikin entry pasal Chelsea menang. Lain kali lu bikin cerita pasal Chelsea lagi, insyaAllah, gua masuk lagi.

    Keep the blue flag flying high!!

    ReplyDelete
  4. eddie,
    terharu lu tgu entry gua beb ;p feeling2 perasan japss ekkk...

    aku ingt nk 'jamakkan' je sekali psl entry chelsea...tgu carling cup sekali. kot2 mng besar lg...kn sedap nk goreng lebih2

    ReplyDelete
  5. MU kalah sikit je...x kalah banyak, daripada blekben roves lagi ah, kene ngan chelsea 5-0...

    koh koh koh ('',)

    ReplyDelete
  6. cik chel: ahha, pasal jamak tu bagsu gaks..bagi dak izwan tu bengang tahap gaban!!heheh, kan aku penah ckp, ALLAH jadikan berpasang-pasangan, dan pasangan itu saling melengkapi, kalo sumer same tak adventure lah..mestilah lain2..baru best..hehehhe...kalo same, tak de topik nak sembang..atleast kalo lain minat, citarasa tu leh gaduh2 manje..pastu leh pujuk2..ehheh..ko tak kawen lagik ko tak tau..huhuhu

    ReplyDelete
  7. cik syazni: tu baru teman, sok dah dok serumah, mau bergegar umah..heheh

    ReplyDelete
  8. Eddie: hahah, ko bagus ar bro..saspek lah kat ko!!hehe,

    ReplyDelete
  9. bro monday: alah, tu ayat standard org dah kalah..cis bro monday, sungguh cepat ko berpaling tadah..baik ko tanggalkan saja sticker chelsea di BuJaL itu!!hehehe..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets