Tuesday, November 24, 2009

aku dah berumur 24 tahun..

hari nih genap aku berumur 24 tahun..huhu..dah tua dah..tp alhamdulillah..aku dah bergelar seorang isteri dan bakal ummi..hehhe..




semalam mr sepul takde coz gi friendly bola kat putrajaya, so malam td aku keseorangan lah..takpe..dia punye passion..then dia balik dalam kul 11 lebeh..mase tu aku mmg da tdo..almaklumlah..tdo itu emas..hehehe..da nak dkt kul doblas dia tak tdo lagik..takpelah, tgk dia tgh layan tv..pastu tepat kul doblas tgh malam dia masuk bilik n tetibe ada hembusan nafas yang mengasyikkan kat telinga aku dan bisikan paling romantik pernah aku dengar..



"happy birthday sayang..saya doakan baby sihat..baby(sambil usap perut aku) pon sihat..kesihatan yang baik..dimurahkan rezeki dan moga hubungan kita kekal hingga akhir hayat..insyaallah.." then, dia mengucup dahiku da kedua pipiku..




saat itu, hanya air mata yang mengalir..terima kasih sayang..bie sentiasa sayangdan cinta pada sayang..sambil berbalas pelukan..




Ya Allah, satukan lah hati-hati kami..jauhilah kami dari segala kejahatan, kesesatan..lindungilah keluarga kami..eratkanlah hubungan kami suami isteri..hingga ke akhir hayat..

indah nya hubungan suami isteri nih..so kalo korang dah sampai seru..jgn tangguh2..kahwin lah cepat2..seronok hidup berumah tangga nih..tp jgn lupa..manusia tak lari dr kesilapan dan masalah..so beware ok....


9 comments:

  1. ALLAH SELAMAT KN KAMU~
    ALLAH SELAMATKAN KAMU SEKELUARGA...
    ALLAH SELAMATKN KAMU!!
    tahniah!!! =D

    sweetnyer life married ni ea..
    tp aki not ready~~
    huhuh

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Sis..
    semoga panjang umur,murah rezeki, di Rahmati dan dilindungi Allah selalu utk sis and family..

    ReplyDelete
  3. aki: tq..takpe..persediaan tu penting..tp jgn lelame sgt..bahaya..

    zul: tq..insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday :)

    Aku pon nak gak kawen, tp tunggu ade duit dulu..maybe dalam 2-3 tahun lg kot :)

    ReplyDelete
  5. camat ari lahir sahabat ku~ ('',)

    ReplyDelete
  6. syazni: alhamdulillah..termakbul gak doa ecik zaimi..hehe

    bro_monday: tq..tq..ckp ngan deeb nak pinjam alysha sehari..

    ReplyDelete
  7. happy birthday babe!

    weehhh ko nye entry ada selitan unsur2 18sx arr..tak sesuai utk bacaan bdk2 cam aku neh

    i blushing2 uuuuu wakakakak

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir ..moga selamat sihat dan dimurahkan rezeki sentiasa ,,, insyaallah

    ReplyDelete
  9. chelsea: u blushed???kenape pulak??hehe..mane ada sis....ko jer yg terlebeh extreme..hehehe..

    jijahh: tq...insyaallah..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets