Friday, November 13, 2009

kecurian..kawan makan kawan..

Dipetik dari Saga Iswara Club (SIC) Forum www.sagaiswaraclub.com

Hari ini jam 3-4 ptg berlaku kecurian dirumah saya. Dan suspect telah membawa lari 2 laptop bernilai RM7000 dan satu hand phone LG.

Maklumat Suspect.

Kereta Suspect : Plate number... (MW 4448)

Jenis kenderaan: Proton Saga (lama) Berwarna Putih.

Location: Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Jenderam Hulu. Sepang.

Suspect bernama: Syair.

Suspect Didapati Bersama teman wanitanya.

Suspect juga berkemungkinan menuju ke melaka.

Sila hubungi saya secepat mungkin. Jika ternampak suspect.

0123494060 (Khairul/Abby)
Tambahan : Detektif Kamal : 0133623632

Harap Maklm.

p/s report telah dibuat.

gambar saspek


11 comments:

  1. eeeeeeeeeuuuuuuwwwwwwww
    buruknya perangai...
    teruklaaaa..

    ReplyDelete
  2. info terkini

    SASPEK BERJAYA DITANGKAP...sedam berunding sesama mereka...hope member ni punye masalah cepat setel...

    sekian ('',)

    ReplyDelete
  3. ape punye member la.. miskin sangat gamaknye..

    ReplyDelete
  4. sape ni saira?
    cite betul ke ni?

    ReplyDelete
  5. nelly: mbr atas mbr..

    bulan: tau tak pe..

    bro_monday: baguslah kene tangkap..'kasi' jer..

    syazni: tu bukan miskin, tu tak sedar diri..

    izwan: betollah bro..

    chenz: hope ko tabah mengharungi dugaan ek..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sudi melawat dan menjadi follower blog saya.

    ReplyDelete
  7. bro mazidul: sesame..pelagi..follow lah plak blog saye..huhuhu..(bertuahnyer aku)
    saat ini aku da tokojut!!betul ke mazidul akmal sidek nih komen..heheh..tq bro..tq..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets