Monday, November 9, 2009

silap lah pulak...

salam semua..hari ni aku nak perbetulkan tickers aku yang kat bawah skali ngan yg 3D baby tu..sebelum nih aku ingat last period mean last day of last period, so, aku bgtau lah aku tarikh last day tu..
rupanya, kalo nak check ngandung, pastu dokter ty bile last period, kene ckp tarikh 1st day for the last period..hehehhe..baru ku tahu..kan dah silap..so, aku dah perbetulkan ticker tu..
maknanya skang, aku da ngandung 4 mgu, 5 hari..mean sebulan 5 hari lah..huhh..lawak tol lah aku nih..maklumlah, yg pertama..
so, pas nih korang (yg pompuan) kalo tak tahu , ni aku da bgtau..aku yg salah, kurang membaca..banyak cr info ttg pemakanan,dll. pasal tarikh2 nih tak bace plak..kan da susah..seb bek belum buat buku..kalo tak..dah salah due date aku..huhuhu..

p/s: pagi nih mamam bubur...

11 comments:

  1. eit saira..
    aki ingt tyme chek up msk poli..
    kn kne cek knceng...
    huhu bl nurse tny las period...
    sme la aki ckp hari akhr.. hehhe..

    ReplyDelete
  2. dah sebulan dah...
    tunggu 8 bulan agi

    ReplyDelete
  3. insyaallah..kalo semua ok, 14 julai 2010 due date nyer..korang doakan baby aku sehat ek...aku risau sgt dah nih..

    ReplyDelete
  4. waaa...tahniah sis..semoga sis n baby sehat..

    ReplyDelete
  5. xpon!
    aq cakap bulan last tarikh aq periot 1st tuh~
    pndai x?
    hee~

    ReplyDelete
  6. zul:tq...
    maya: aku tak bape paham lah ayat ko nih..heheh.ce gunakan bahasa mudah sket..hhuhu

    ReplyDelete
  7. zul:tq...
    maya: aku tak bape paham lah ayat ko nih..heheh.ce gunakan bahasa mudah sket..hhuhu

    ReplyDelete
  8. makan yang berkhasiat weyh..
    aku tunggu anak buah aku yg sulung ni.. ;p

    ReplyDelete
  9. oowww... jezz pon baru tau mcm tu rupannya nk check ... hehehehe... mesti anak dlm kandungan tu chomelll sgggttt...

    ReplyDelete
  10. izwan7: yerlah..kadang2 aku pon da pening balik umah nak masak ape..pedas tak bleh, berempah tak bleh..heheh..alih2 goreng pon sodap..

    jezz: tgk ummi dia lah..huhuhuhuu

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets