Wednesday, December 9, 2009

contest "aku cinta kau dan dia"

di ambil oleh amatur jer..kamera pon bese2 jer..tak canggih mane pon..tp aku suka gambar nih menunjukkan rasa cinta yang mendalam..
mase nih bukak pose ngan member2 (tahun 2007). mase tu aku baru jer kapel ngan sepul (skang dah jadik suami aku)..anak yang di dokong tu anak kepada rakan karib sepul.harith iskandar nama baby tu. sangat comel..menjadi kegilaan member2 aku.
kenapa aku kata ini adalah cinta..sebab mase aku aku tgh hot bercinta dgn sepul..dan org tua penah kata, kalo nak carik suami/isteri yang baik dia mesti suka dengan budak2..mase tu aku tgk sepul sangat senang dgn iskandar, dan dia sangat suka pada budak2..mase tu aku rase heaven falling straight to my feet..
dan rupanya, dia pon menilai aku macam tu..nak tgk aku nih senang tak dgn budak2..alhamdullilah..berkat doa dan kesabaran, jodoh kami berakhir di jinjang pelamin..dan akan ku jaga hubungan cinta ini kekal hingga ke akhir hayat..
dikaulah cintaku dunia akhirat...

1 comment:

  1. hye there. have a visit to our kebaya blog shop :)

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets