Monday, October 4, 2010

genap 3 bulan..

ari nih 4/10/2010 genap SHAZA NUR SALSABILA 3 bulan..suke sangat rasanya..ragamnye pon dah banyak..huhuhu..pagi tadik dalam kul 5, dia menangis sakan..tak taulah kenapa..seb bek baba dia pandai pujuk, sapukan minyak yuyi, dodoi2 kan, senyap lah..pastu sumbatkan susu..senyap..dapatlah sambung tdo jap sampai 5.45..

rasa cepat je masa berlalu..tp kadang2, rasa lambat plak..shaza, cepatlah besar sayang..tak sabar ummi nak ajak dia jalan2 kat taman...tgk game bola ngan baba..pegi padang tgk baba men bola sepak..ishhh...

tapi dalam hati aku nih terdetik..adakah aku mampu untuk menjaga, mendidik, mengasuh dia sepertimana mak aku buat..aku nak dia jadi seorang yang kuat, tabah dalam mengharungi ujian dari ALLAH..semua orang nak anak diia mcm tu..

hope aku dapat menjalankan tugas dan tanggungjawab seorang ummi...amin...

2 comments:

  1. comei nye shaza....
    sweet mcm mama dia jgk~~
    tahniah sis..
    lme btl aki tak sggah cni~ ^_^

    ReplyDelete
  2. sy pon lame dah tak update..busy..huhuh..baru skang berkesempatan..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets