Monday, December 20, 2010

cuti ku di cameron..

pada 5-7 disember ari tu aku sefamily bercuti ke cameron, pegi ramai2., konvoi ngan bebudak KCFC,:- jack, apit itam, pak ya, wan cucur, utie, alan n wife, n kawan alan n wife..wan kecik..best woo..tp tu lah..jem saje. ujan plak..pegi time cuti skolah mane tak nye..pas nih kalo nk pegi sane, kene pegi time biasa2..jenuh woo asik jem..kalo dr tanah rata nak naik ke pasar kat atas tu (kat equtorial..betol ke ejaan aku nih..next entri aku update gambor..gambor kat pc umah, nih aku kat opis..hehe

kitaorg gerak dr cheras kul 11 pagi pastu singgah makan kat tapah arah utara, tp k/org tak masuk ikut tapah, k/org ikut simpang pulai coz jalan ok sket..tp jauh lah..kami yg tak penah pegi nih, ikut jerlah..kalo nak dok kat tanah rata or brinchang baik naik ikut tapah, walaupon jalan agak kecik dan bagai ular dipalu..tp memang menjimatkan masa..

sampai di atas dlm kul 2 lebih terus checkin kat apartment yang khas utk disewakan. dekat ngan padang golf n bawah sket dr brinchang, atas sket dr tanah rata..masuk je umah tu (owner india) boleh rasakan sejuk woo..umah tu ada 3 bilik, lengkap perkakas dapur, bilik, ada extra selimut.


No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets