Monday, March 14, 2011

heartbeat..jom join..cam best jer

SY KOPI PES ENTRI INI DR BLOG CIK EPAL YG SANGAT POPULAR..maaf ye dik..akak kopi pes..hehe

Tak dapat Buffered Earnings from Nuffnang? haa meh ler pasang HEARTBEAT pulak. meh nak ajar cara cara nak pasang iklan ni. trafik tak kencang pon boleh pasang jugak. masyukkk jugak HEARTBEAT ni. first of all. korang kena KLIK dekat iklan bawah ni





Klik atas ni








Lepas dah klik korang tekan dekat HEARTBEAT.MY yang aku bulat kan tu






Then, tekan "create account"







korang isi lah form semua apa yang dia nak tu. jawab dengan jujur. then klik "I agree..." tu dan klik "continue"





Then tekan "Join HB.."



Klik "online application"





Isi lah semua semua ni





Korang boleh pilih nak dia buat cara pembayaran macam mana. terpulang lah kat korang nak dia bagi cek or masuk terus dalam account korang pon boleh then tekan "I agree" pastu "continue"



tekan "get a code" untuk dapatkan code





korang boleh pilih nak letak code yang mana yang sesuai dekat blog korang




Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni







nak pasang, klik banner atas ni and good luck! =)

========================

Just nak ingatkan eh. HEARTBEAT ni macam nuffnang jugak. dia tak boleh receive FRAUD CLICK. tahu tak fraud click ni macam mana?

fraud click ni like

"i click u, u click me back!"

haa. silap silap korang punya account tak memasal kena banned pulak. sebab aku emel dia tanya pasal click click semua ni. dia reply ni





so elakkan diri main fraud click ok! jangan lupa pasang HEARTBEAT!

No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets