Tuesday, May 24, 2011

aku dilamar melalui facebook???ei..sukenyer...

tajuk biar hot..huhu..aku tak dilamar oleh encik suami, tapi dilamar oleh 'seseorang'..hei..tak nampak ke gmbr profile aku tu letak gmbr my shaza...ade hati!

my pic profile kat fb


kesian en suami saya..mane nak letak nih..hurmmm..camne nak gtau dia nih..adehlah..pening sudah..kang kalo tak bgatu, derhaka..bgtau..mau melayang ekzos WDU..

sayang...bukan bie yang kaco..dia yang stat..knp?sebab bie cantik kot..hahah..(perasan, muke cam T-rex hati ngaku cantik!)..tp dia kate, dia lamar sebab SHAZA comel..ummi dia biasa2 jer..adeh..laser sungguh mulut 'orang' itu..kot yer pon nak jujur dan lurus, jaga lah hati ku yang kecil molek nih..

erkk..sudahla..saje nak bikin gempak jer..hah..aku dilamar oleh Encik Razali untuk photoshoot MOM with DAUGTHER..haha..erkk encik suami..boleh ke?kot lah pas nih SHAZA jadik cam Mia Nasuha ke..hehehhe..(berangan)


ENCIK RAZALI HASSAN - yang offer

dia baru ty..bukan terus deal..sila jangan salah faham okeh..sy ckp sy mintak izin encik suami dulu..encik suami bagi tak..pleaseeeeeeeeee..hehe

sekian..

6 comments:

  1. kene ada pakej photoshoot PAPA with DAUGTHER jugak.. haHa

    ReplyDelete
  2. zura : ok²...diizinkan....('',) best wooo...dapat tawaran camtu, bukan senang...free pulak tu, kan?

    asroL : betul tu...sokom...koh koh koh baru la balance...

    ReplyDelete
  3. asrol : nanti sy cadangkan..

    aiman : haha,,u encik suami i ke..huhu..balik umah kene ngorat encik sepul dulu..

    ReplyDelete
  4. laaa ingatkan kena lamar ape laa td..
    akak ni wt gempak je..
    heeheh..
    waahh bestnye syaza dilamar..
    kecik2 dah dilamar nanti besar teros femes :)

    ReplyDelete
  5. najeeb : hah..fotomomo

    ninie : haha,,tajuk kene hot, baru orang bace,,hehe

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets