Friday, May 6, 2011

show di PICC..

dari pagi hingga ke petang membawa ke malam, ada di PICC untuk show sempena majlis APC peringkat Jabatan aku..letih mak..tp berbaloi bila dapat tepukan dan pujian dari penonton..hepi tgk org2 lain dpt apc..en suami pon dah penah dpt mase 2 tahn servis..aku..dah 5 tahun lom dpt2 lagik..tak cukup usaha kot..takpe lah..takde rezeki..btw, tahniah kpd penerima..kebetulan en Bro Monday di blog beliau===> KLIK SINI pun penerima apc..tahniah BRO..betul tak ckp en suami saya sebelum nih..hahahaha..

first time majlis APC Jabatan aku buat ala2 dinner. konsep dinner, ARABIAN okeh..dapat lah makan nasi arab FREEE..haha..aku mmg suka yang ada vitamin F nih..n majlis di ahdiri tetamu VVIP iaitu YB Dato' Nazri bin Abd Aziz, Menteri JPM..menteri yang 'jaga' Jabatan aku..

tak lupa juga kepada penari2 JPA yang sangat berbakat..wah..baik pegawai mahupun N1!..semua best..sporting..dan majlis diserikan lagi dengan nyanyian merdu artis2 JPA iaitu

1- Pijot - kaulah segalanya
2 - najib - Lagu kita
3 - azian mazwan sapuan - one moment in time
4- boboi - biarlah bulan bicara sendiri
5- laily - kasih
lagi 2 orang, org INTAN. fly witout wings dan where do i begin

kami nyanyi lagu menawan dunia, eddelweiss, satu suara utk appertizer..wah..lagu pun ada appertizer..haha... so aku sempat snap beberapa pics sahaja..

btw, azian mazwan sapuan skang dah keje gomen..sedap suara dia..dr dulu dah sedap..skang bertambah2 sedap..haha

majlis hbs lmbt tp aku balik awal..kesian kat shaza..en suami kata dia susah nak tdo..yer lah dah bese, kalo tido aku ada kat sebelah..ermm..rindu dak tecik tu!!



menu


azian mazwan sapuan n najib


pijot

benda bwh nih adalah pencicah utk roti arab yang sedap..aku makan 6 kpg..hua hua hua


terbaik...tapai pulut ice cream..

5 comments:

  1. ehem....ahahaha....terselit pic aku plaks..!

    ReplyDelete
  2. hummus kan?
    6 kep9ing roti ko belasah? berapa besar sekeping tu? :P

    ReplyDelete
  3. bro monday: best lah ko dpt 1000..haha

    najeeb : u kan artis..(//" "\\)

    chel : kecik jer..tp sekeping pon kenyang..aku jer yang tak kenyang2..haha

    ReplyDelete
  4. ice cream tu nampak sedap :)

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets