Friday, May 20, 2011

tiru LINDA JASMINE????

sesape yang minat AKADEMI FANTASIA konpem kenal sape LINDA JASMINE..or sape peminat QUE HAIDAR, mesti kenal isterinyer yang cantik..maklumlah mix kan..kekadang aku hera, nape kalo artis muke mix or selebriti, cepat jer laku..hah..kadang2 bukan ade bakat pon..(ada lah sorang minah tu, dr masuk pertandingan wanita cantik, pastu masuk pertandingan menyanyi==> ke laut plak tu, pastu blakon lak tu!!)..len lah cam lisa surihani, n my peberet ever..SOFIA JANE..haha..sanggup tu potong rambut pendek sebab nak ikut dia..aku tak hengat citer ape..citer 1980-an, dengan AMAN GRASEKA..

ape kene mengena ngan LINDA JASMINE?..sila lihat video ini yer...pastu..nak ty..same tak? same tak??


ape yang same??haha..penah dengar kan LINDA selalu memekik..'one two three four five six seven eight!!' kat students dia mase AF..hahha..

shaza mmg suke menjerit..pening kepala..kadang2 kalo kita marah dia, mesti die jerit balik..tanda protes!..gasaklah...pening lah ummi n baba..

ape pon i love u my dear!!

1 comment:

  1. Salam..
    MAKEUP CLASS ROAD TOUR

    YOUR LOCATION: KELANTAN (KOTA BHARU)

    FEEs:RM400
    DEPOSIT: MINIMUM RM100
    (deposit need to be settle within 3 days to 14 days, if later than that we will open to other partipants)
    **limit up to 15 pax
    **makeup provided
    **certificate will be given

    payment can be made to maybank account: 1580 8830 5272 norshahira shahrizal

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets