Tuesday, June 7, 2011

demam nora elena - ape ke pelik name seth than?

aku tau skang ramai yang demamcerita nora elena kat tv3, dari jam 7.00 -8.00 dalam slot akasia..oleh kerana tayangan nyer memasuki waktu maghrib, so encik suami mmg tidak membenarkan membuka televisyen pada waktu tersebut..mula dari jam 7.00 hingga lah azan maghrib, saluran akan ditukar ke astro oasis.dia nak shaza dengar ayat2 suci AL-Quran dan shaza mmg suka kalau dgr org mengaji..dia akan terpaku depan tv..Alhamdulillah..

so, aku tak tau ape yang best citer tu..kat tonton n tv3 mmg ada..tp aku tak minat ler plak..aku ty kawan2 kat sini..dia kater 'owh..romantinyer seth than.."

ape ke pelik name seth than tu..kalo disebut terus jadi SETAN..adakah u ols perasan?atau buat2 tak perasan dek kerana ketaksuban pada cerita itu? terpulang pada masing2..ada yang suka, ada yang tidak..

tapi aku mmg pelik bebenau name lelaki tu SETH THAN..tak caye ce korang sebut laju2 tanpa jelirkan lidah nak bunyikan 'h'..

SETH THAN = SETAN..

wakakakkak..aku tau ada yang akan marah..ada aku kesah???haha...buh ler name hero tu elok sket...mior ke, anuar ke, kalo nak moden sangat letak ler darwish ke..

sekian..

p/s : aku google maksud name seth than yang keluar ini....

nama tiada dalam rekod..

5 comments:

  1. ntah...aku pun dr kcik xtgk tv kul 7.nk tgk doraemon pun xleh! :(

    ReplyDelete
  2. tu ler pasal...ntah ape ntah...

    ReplyDelete
  3. zura : ai layan kadang² je, tapi tau lah pekembangan semasa bebudak ni dok demam nora elena...blogger pun ramai dok cite pasal drama ni...minat giler kat NORA ELENA tu, siap dorang ada biat biodata lagi tu...aaron aziz tu bawak watak set than anak taukeh tan...seorang mualaf...kadang² je dia kekal kan nama seth tan tu, tapi selalu nye dia akan kata nama nye AHMAD..('',)

    ReplyDelete
  4. tq aiman for da info..mmg kaki layan drama lah ko..huhu..aku layan JUVANA..hik hik hik

    ReplyDelete
  5. aiman peminat filem melayu...ihihi

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets