Monday, June 6, 2011

ha..report lah polis kalau berani!!!

ini adalah akibatnyer kalau bergurau senda dengan orang tua...



sila klik untuk tumbesaran..


kan..dah kene report polis....

7 comments:

  1. zura : adesss...tapi betul gak, takut ugutan tu jadi real, baik kita repot siap²...tapi ni kes sape???

    ReplyDelete
  2. hahaha..kes tulis kat wall fb nak cubit perut...tak ke kelakar..kalo sepul bace konpem gelak guling2..

    ReplyDelete
  3. zura : owh...itu macam ka??? koh koh koh ai dah cakap kat sepul tadi...nanti dia baca lah tu entry ni...

    ReplyDelete
  4. adehhh! sape ni? gurau cubit perut pun nak buat report ke? haHa..

    ReplyDelete
  5. btul2 ciri2 seseorg yg berhati2..mayb dia sdiakan payung sbelum ujan..ihihi

    ReplyDelete
  6. haha..betol lah tu..di aberhati2..kot kalo kene cubit pastu lebam2 leh claim insurans..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets