Tuesday, June 7, 2011

teringin nak jumpa rakan bloggers

hmm..tadi b/w aku banyak terbace entri pasal terjumpa blogger fames, perjumpaan bersama blogger..teringin jua aku nak jupe rakan2 blogger di alam maya nih..sebelom nih aku kenal cik chelsea pon dalam alam blog, pastu kebetulan dia dapat keje gomen n kami plan nak jupe..mase tu aku dah mengandung n aku ajak dia makan kat area putrajaya ni.

pastu kali kedua aku jupe dia, dia kate ada nak bagi something..rupanya nak bagi kapkek..kapkek yang sgt sedap..dia buat sendiri okeh..dia ada kedai..nih link dia..kapkek chelsea yang sedap.. buat mase skang dia close sebab dok umah sewa..takde kemudahan..huhu

btw, kalau lah ditakdirkan dapat jupe bloggers (my follower lah..) u ols rase nak ke dtg jupe aku?huhuhu..perasan kan..haruss!!

so kalau nak jupe, nak buat ape ek??makan2?aku mmg suke masak..main bowling..bile nak chit chat nyer?..ermm....buat ape ek...kalaulah....

7 comments:

  1. boling la...hahaha..tp blogger femes mcm Ben Ashaari x suke boling.. Abah AMRAFAHAN pun dah nk pindah.
    (wey..sila tukar header gmbr laki ko yg senonoh sket...OK..hahaha!)

    ReplyDelete
  2. apesal plak? suke ati aku lah..buekk

    ReplyDelete
  3. btol gak tue bie...seram gak kdg² tgk pic sy tue...heheheh

    ReplyDelete
  4. ye encik anon yang kusayang..nanti bie tukar ek..dlm proses nih..hehe

    ReplyDelete
  5. jom2.. bawak beby kecik yg kiut miut tu sekali..
    cikchelsea wajib sponsor kapkek...

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets