Thursday, October 6, 2011

Lulu Caldina komen kat bloga ku!!woohoooo!! (jakon jap)



pergh...akhirnya ada gak blogger retis nak komen blog aku..ahhaha..aku henagt blog aku nih blog sampah jer..takde orang nak singgah..best bile cik lulu bagi komen kat entri nih..SILA BACE

tak cayer? sila lihat di bawah..

sila klik untuk tumbesaran..

patotlah rase berdebar jer dlm mgu nih..erkk? ke sbb pembentangan bajet sok?hahaha..

back to the story, sblm ada gaklah cik epal gonjeng komen kat entri aku..mase tu mmg eksited lebih jugaklah..coz dia lagik retis..macam² artis dah jupe..siap kiss² lagik..kiss pipi.

aku dan artis?huhu..penah jupe erra fazira mse rambut ngerbang masih belom potong..jupe ziana zain mase br kawen, jupe awie mase dating ngan erra, byk gak jupe..tp secara kebetulan jerlah..tak amek sain pon..huhu..kalo dulu² ada henset berkamera, konpem adh amek gmbr post kat fb..hahahaha..

dulu mane ada fb, tenet bagai nih..mase tu berhingus lagik..haha

asik citer pasal retis dan artis jer..nape syok benor panggil retis nih?apekah retis?leh sape² tolong jwb?


No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets