Wednesday, January 11, 2012

SBPA dan SAKIT BUATAN ORANG..apa kaitannya?

lame giler tak hapdet blog..sebok dgn fb..dgn sbpa, dgn kol, dgn muntah2..err..lupe lak nak maklumkan..

aku skang dah pregnant kali kedua..skang dah 3 bulan setengah (14 mgu)..mula2 rasa cam tak percaya..yerlah shaza baru masuk setahun setengah, dah ngandung..

tapi akhirnya, setelah 'dibasuh' oleh encik suami, baru bleh terima kehadiran orang baru ni..

so jangkaannyer aku akan bersalin 3.7.2012..haha...shaza lahir 4.7.2010..giler..pandai tak aku pilih date...wakakkakak.

dlm mase aku tak hapdet blog nih, banyak giler cerita..mula pasal sbpa, siap berperang dgn akak2 n abang2 opis..kene maki ngan customer pasal tak puas hati dgn sbpa..nak menerangkan kebaikan sbpa lagik.

takpe..aku lali dah dengan makian..alah..dlm tepon jer..bukan depan2 kalo depan2 mmg aku pengsan!

stop pasal tu, masuk plak pasal morning sickness yang teruk sgt..mase shaza dulu kemain blagak fc aku..haha...skang..rase kannnn..pagi petang malam muntah, loya..makan tak selera..

fening dan cepat pitam..slalu sakit kepala dan pinggang..huhu...lelaki kot..hahaha..

nanti lah next post, aku hapdet crita lain plak..dah sakit kepala plak skang...

daa!!

6 comments:

  1. he3...sabo jele puansairazura yer....pengalaman ambe ngandung anok laki pon gtula teronyer...hehe...6 buln menahan derita itu...hu3....

    ReplyDelete
  2. pergh..6 bulan...nih br 3..fuhh...jenuh nak ngadap..

    ReplyDelete
  3. ngadap jgn xngadao yer...xpe...en.sepul bg sokongan kiri dan kanan dpn belakng atas n bawah...:)

    ReplyDelete
  4. pasal SBPA tu memang tension tol la. Pasal nk dpt baby tu saya ucapkan tahniah. Org cina cukup suka dpt baby pada tahun naga ni.

    ReplyDelete
  5. kan..lucky year katanya...sbpa..mmg tensen..

    ReplyDelete

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets