Monday, June 18, 2012

ape jadik kalo fb takde?

Assalamualaikum...

rasanya, dah terlalu lama aku tak update blog, gara2 demam fb..
btw, aku skang dah sarat..dah masuk minggu ke 38..nunggu ari jer.
ikut due, 3 julai 2012..tp skang dah sakit2 plak..
adakah akan ada adegan tampar menampar dalam labour room?

macam2 hal berlaku dlm masa aku preggy nih...banyak sgt..ada yang best, tak best..suka, duka..tu lah lumrah kehidupan..nak ke tak..kene nak jugak..
sebenarnya, aku pon kadan blur gak nak mencoret dlm blog nih..
bukan boleh cerita sembarangan..

skang nih musim Facebook, budak skolah rendah pon ada fb, imam, surau, ape saje..bos aku pon ada fb..huhu..agak2 takde kedit bleh pm fb jer..wakkakakak

agak2 korang lah..kalo fb nih takde sungguh 1 hari nanti..ape akan jadik??

No comments:

Post a Comment

: ikut suka korang :

Blogger Wordpress Gadgets