Thursday, July 30, 2009

gambar kawen..

sesape nak tgk gambar kawen den yang kat pahang leh bukak http://kingfotoz.blogspot.com
cantek tau pics yang abg wadi nih amek..huhhu..selamat melayari!!

ADIOS AMIGOS!!

makan ajer..

hari nih hari makan sedunia..eh..ye ker??tak ah..hari nih, tak kuar duit sesen pon untuk beli bekfas ngan luch.coz kat opis aku wat makan2..pagi tadik ada pulut kuning, kek coklat, karipap dll..banyak jugaklah..tp cian aku, tak dapat makan pulut kunig coz kene siapkan keje dulu..huhuh..cume dapat makan cempedak goreng.sedapp hingga menjilat kuku..ah, tak pe..da bukan rezeki aku..sumber makanan adalah dari kekawan opis (pot lak)..slalu nyer aku bagi gak sumbangan dr air tangan aku..tp kali nih aku cume basuh tangan jer..sumbangkan kudrat jer..ehhehe..lunch nih banyak gaks lauk..aku nak post gambor tp almaklumlah..hset ku telah dicuri..hset skang nih tak de kamera..so, aku abadikan dalam ingatan jer lah..huhuhu

ADIOS AMIGOS!!

Wednesday, July 29, 2009

pasal rini..

skang da kol 9 malam tp aku kat opis lagik.huhu.banyak giler keje..ni nak relek jap..mata da kuyu sangat..my hubby jap gi sampai lah..hahhaa..smlm da wat sim card baru..guna normbor lame tp tukar ke postpaid. value 80..seb bek tak kene bayar ape2.kalo tukar ke prepaid jugak kene bayar sploh hengget..then, aku pon cadang nak carik hset sementara..aku der tgk iklan ari tuh, hset csl rege rm78. aku pon carik.jupe..memula cam tanak..bukan sebab murah tp kang tgn gatal nak tukar hset len kan da membzr namanyer..my hubby pon bising..kata beli jer dulu..senang ape2 hal..yerlah....aku pon belilah..my hubby pakai hset adik dia (adik dia tukar hset dgn dia ari tuh coz tak minat pakai samsung katanya..)..so pas nih nak simpan duit nak beli hset canggih sket..hehhe..tp takkan sesekali ku bawa mase nak jogg!!!!

ADIOS AMIGOS!!

Tuesday, July 28, 2009

dugaan..

Hari ahad (26 Julai 2009) aku dan suami telah ditimpa musibah..
Masa tu kami tengah jogging kat Tasik Permaisuri..semua barang, dompet, hset letak dalam box motor (yang kat blakang motor tuh), pastu masa nak balik, tgk dengan box da hilang..sampai skang aku masih rasa ralat lagik.. yeklah, hset tuh hadiah kahwin, dompet suami aku pon adiha kawen..duit ada dalam 200. (aku n suami)..terasa giler..so, semalam 27hb, aku gi wat ic,lesen, buku asb yang aku simpan skali dlm beg duit tuh..so hr nih nak buat kad atm n sim card..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tp nangis kuar air mata darah pon takkan dapat balik barang aku tuh..
pengajran utk kornag sumer pas nih..jgn sesekali bawak barang tu kalo nak gi jogging..

Wednesday, July 22, 2009

tak chat..

aku tak sihat lah berapa hari nih..tak larat lah rasanya..tapi kene gagahkan jugak..dahlah kilija sikit punyer banyak..well, da name pon keje kan..nak tak nak..wat lah jugak..huhuhu..member2 aku yang kat sapura tu da pindah cni..so pagik tadk bekfas ngan deebah aka mak buyung aka bini aiman..hehe..best nyer tgk org ngandung..tak sabor plak rasenyer perut aku yg memboyot..mesti best..so, pg td bekfas nasi lemak sambal ikan bilis..kang lunch mamam ngan mama deeb lagik..tp tapau jewr..mamam kat tempat dia..deeb kate tempat dia cam bilik kebal..huhu..nak tgk gaks lah..k lah..nak chow dulu..der keje..

ADIOS AMIGOS!!

Friday, July 17, 2009

adus...

aduss..busy giler nih...hahhaha.tp dan jugak aku update blog..busy tahap gaban nih..malam nih aku nak tgk citer fv ku yang telah sekian lama ku nantikan..huhuhu..HARRY POTTER!!!..tguuuu...

kehidupan baharu...























pada 28 jun 2009 aku telah pon selamat berkahwin dengan jejaka yang aku cintai..saiful rafiqin..terlalu banyak dugaan yang datang..terlalu pedih untuk aku simpan, terlalu sulit untuk aku dedahkan..biarlah hanya aku dan si dia sahaja yang tahu..semoga cinta kita akan terus bersemi..terus utuh hingga akhir hayat..

Tuesday, July 7, 2009

28 JUN 2009

ush..lame giler cuti nih..baru hr nih nek keje..lame tak update blog,hahha..
thanx pada yang datang..btw, kini aku telah pon bergelar seorang isteri..tak banyak perubahan pon..ada lah sikit2..gambor tak de lagik lah..nanti da siap aku upload ek..sila2 lah beri komen yo..hhu..k lah..jap lagik sambung balik..ada keje sket..
Blogger Wordpress Gadgets