Thursday, February 25, 2010

keperluan barangan bayi baru lahir..

sebelum nih aku dah beli 2 pasang stokin, alas tilam plastik, baby towel. baju baru ada sepasang hadiah kawen dr asrul dak opis en sepul.
pastu mak mertua aku ada belikan stokin kaki sepasang. comel jer..siap ada tali2..
aku beli kaler putih dulu..sebab tak tau laki ke pompuan..
aku nak tau lagik lah barang yang perlu dibeli lagik..
ada gak aku search kat tenet, dapat dah..
pastu aku mintak kat CC sini..
aku nak tambah2 sikit dr ape yang dlm list tu..
any idea???

kehamilan aku..

semalam, 24hb kandungan aku dah berusia 5 bulan..dah makin besar perut nih..semakin bahagia jugak..
aku sentiasa berdoa supaya dimudahkan perjalanan aku semasa hamil nih..
semua benda rase..seronok, penat, sedih..
tapi tu semua akan berbaloi...
percayalah...

facebook!!

aku sendiri dah dialnda demam facebook...saje nak memantau..huhuhu...

blog utk aku menulis ape yang aku fikirkan, ape yang aku nak luahkan..

facebook plak..utk aku carik kekawan lame...manelah tau..kot ada yang dah kawen ker..dah beranak 4 ke..atau ada kawan2 sekolah aku yang dah meninggal..innalillah wainnalillahirojiun...

so, sape nak add..search PUAN SAIRA AZURA

tp aku akan approve yang aku kenal jer ek..

welkem bek!!

salam..lame giler aku tak jenguk blog..huhuhu...busy ada..malas ada..dah bersawang!!!!ahaks!..

aku akan cuba utk merajinkan diri utk update blog aku nih..hehehe....

sebenarnya, banyak giler benda nak citer..tak pe..nanti aku update satu persatu k...
Blogger Wordpress Gadgets