Thursday, April 15, 2010

hasil D40

inilah hasil usaha yang tak seberapa dari first timerz amek gambo guna dslr..
hahaha..berjaya jugak aku akhirnya..
tp rase banyak kene blajor lagik nih..
syiookkk woo..
semuanya ori from camera..takde edit2 guna photoshop ke..ape ke..
nak tgk hasil dia..
so, sape yang dah teree tolong komen..tolong bg tunjuk ajar..























Wednesday, April 14, 2010

nikon d40

jumaat lepas (9 april 2010) aku telah pon membeli sebuah barang yang amat aku inginkan selama ini..dslr..walaupon 2nd jer, tp aku puas hati..
Nikon D40 kit lense, 18-55mm + batery charger + beg + tripod nikon = RM1200..
oklah..aku dah godek2 nanti aku upload gambar hasil dr kamera tu..

tersangat lame..

aku rase kalo blog nih boleh bercakap..sure dia cakap kat aku..habes madu sepah dibuang..hehe
alah, encik blog..janganlah marah..ai lupe..terlupe jer..huhuhu..akan ku cube utk mengupdate blog..baru2 nih kat paper ada pasal redmummy..punyelah kaye hanya ngan buat blog jer..tp kene rajin..paling kurang kene wat 10 n3 dalam sehari..gila ko..aku dah ler kuli jer kat opis nih..nih pon sebab aku tak update blog, ada manusia sound..asik blog jer!!huh..jeles lah tuh..huhuhu
Blogger Wordpress Gadgets